نوشته شده توسط : سعید باطنی

 

چرا بورس به این روز افتاد؟

چرا بورس به این روز افتاد؟

شروع معاملات امروز بازار سهام با افزایش تقاضا و مثبت شدن شاخص کل همراه بود و ثبت نام در بورس کاهش داشت ، اما حتی حمایت‌ها نیز نتوانست شاخص کل را مثبت نگه دارد.

 

 

شروع معاملات امروز بازار سهام با افزایش تقاضا و مثبت شدن شاخص کل همراه بود اما حتی حمایت‌ها نیز نتوانست شاخص کل را مثبت نگه دارد و نشد که ثبت نام بورس افزایش پیداکند . کارشناسان عقیده دارند برای بازگشت تعادل به بازار سهام حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار میلیارد تومان پول نیاز است زیرا بازار سهام با کمبود نقدینگی مواجهه است و این درحالیست که امروز قرار است سهام شرکت اپال عرضه اولیه شود.

شاخص کل بازار سهام بعد از صعود تا محدوده یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد نتوانست از محدوده مقاومتی خود عبور کند و همانطور که پیش‌بینی می‌شد به محدوده یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد بازگشت. اما حالا سئوال اینجاست که شاخص کل توانایی حفظ کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد را دارد؟

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سهام با اشاره به حمایت‌ها از بازار سهام می‌گوید: حمایت‌ها از بازار سهام باعث شد تا شاخص‌کل امروز مثبت شود و به نظر می‌رسد اگر این حمایت‌ها ادامه‌دار شود بازار کمی متعادل می‌شود، همچنین حسین شیبانی نیز عقیده دارد بازار در کف خود قرار دارد. از طرفی برخی از کارشناسان عقیده دارند برای حفظ کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد باید پول به بازار سهام وارد شود.

از طرفی باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه در رابطه با بورس گفت: لغو پروتکل‌های الحاقی باعث تحرک مثبت دلار و به تبع آن بورس خواهد شد و در جریان معاملات امروز و روز شنبه از بازار سهام حمایت خواهد شد. همچین این کارشناس عقیده دارد بازار سهام دستوری حرکت می‌کند و بازار به حال خود نیست. و درخواست برای فروش سهام عدالت افزایش پیداکرده است . 

در حال حاضر متغیرهای تاثیرگذار بر بازار سهام در بلاتکلیفی قرار دارند و زمزمه‌های در رابطه با آزادسازی ارزهای بلوکه شده ایران در کره‌جنوبی شنیده می‌شود و در مقابل لغو پروتکل‌های الحاقی می‌تواند بر روند صعودی ارز دامن بزند. لایحه بودجه هنوز تصویب نشده و از طرفی نیز دعواهای سیاسی بین مجلس و دولت به اوج خود رسیده است.

عوامل متعددی باعث شده تا بازار سهام با روندی نزولی همراه شود  و به عقیده کارشناسان تا زمانی که تکلیف این متغییرهای مشخص نشده است روند بورس نزولی خواهد بود



:: برچسب‌ها: رادیو سرمایه-اموزش بورس -سهام بنیادی - کد بورسی- سیگنال خرید - مبین سرمایه ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

سریع‌ترین روش دریافت کد بورسی غیرحضوری

گروه اقتصادی: دریافت غیرحضوری کد بورسی و ثبت‌نام آنلاین کارگزاری، تجربه سرمایه‌گذاری در بازار سهام را دل‌نشین‌تر کرده است. هر چند این روزها شاخص بورس نوسانات زیادی را تجربه می‌کند، اما کماکان سرمایه‌گذاری در بازار سهام جذابیت‌ بیشتری نسبت به دلار، طلا و خودرو دارد. تجربه نشان داده کسانی که افق سرمایه‌گذاری‌ بلندمدت در بورس دارند، بازدهی بیشتری نسبت به سایر بازارهای موازی کسب می‌کنند. اما چطور می‌توان بدون مراجعه حضوری، فرایند احراز هویت سجام و کارگزاری‌ را برای دریافت کد بورسی انجام داد؟

سریع‌ترین روش دریافت کد بورسی غیرحضوری

سریع‌ترین سامانه ثبت‌نام در بورس
آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد بیش از 9 میلیون نفر در هفت ماه اول سال جاری به جمعیت سرمایه‌گذاران بورس اضافه شده‌اند. از این 9 میلیون نفر تعداد قابل‌توجهی از طریق مراجعه حضوری فرایند احراز هویت سجام را تکمیل کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود به‌زودی میلیون‌ها نفر دیگر نیز در صف ثبت‌نام در بورس خواهند بود.
این حجم گسترده متقاضیان دریافت کد بورسی، ضرورت توسعه امکانات لازم جهت ارائه خدمات ثبت‌نام و احراز هویت غیرحضوری را بیش از پیش مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار داده است.
در ماه‌های اخیر با توجه به نیاز متقاضیان، فرایند احراز هویت غیرحضوری و حتی امضای قراردادهای کارگزاری آنلاین شد،‌ اما کماکان فرایند احراز هویت سجام و امضای قراردادهای کارگزاری پیچیدگی‌های متعددی داشت.

متقاضی یک بار باید در سجام ثبت‌نام می‌کرد، یک بار نیز ثبت‌نام کارگزاری را انجام می‌داد و برای احراز هویت باید به سامانه‌ای دیگری مراجعه می‌کرد و در نهایت امضای قراردادهای کارگزاری‌ هم داستان دیگری بود.
تمام این موارد باعث می‌شد هزینه مادی و زمانی زیادی برای متقاضیان ایجاد شود. از این رو کارگزاری فارابی که پیش از این امکان ثبت‌نام همزمان سجام و کارگزاری را مهیا کرده بود، سامانه احراز هویت سجام و صدور غیرحضوری کد بورسی را در اختیار متقاضیان قرار داد. بدین ترتیب علاقه‌مندان ثبت‌نام در بورس سریع‌ و ساده‌تر از گذشته می‌توانند فقط در یک مرحله ثبت‌نام سجام و کارگزاری فارابی را تکمیل کرده و احراز هویت خود را به‌صورت غیرحضوری انجام دهند.
در سامانه ثبت‌نام و احراز هویت سجام کارگزاری مبین سرمایه ، پیچیدگی‌های معمول برطرف شده و متقاضی می‌تواند در چند دقیقه ثبت‌نام و احراز هویت سجام و کارگزاری را تکمیل کرده و در نهایت کد بورسی خود را دریافت کند.
 
احراز هویت سجام و دریافت سریع‌ کد بورسی و فروش سهام عدالت
نخستین گام برای سرمایه‌گذاری مستقیم یا غیرمستقیم در بورس، دریافت کد بورسی است. برای دریافت این کد لازم است مانند همه فعالان بازار سرمایه ابتدا فرایند ثبت‌نام در سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) تکمیل شود.
ثبت‌نام مستقیم در سجام به‌صورت اینترنتی انجام می‌شود و در پایان نیز یک کد پیگیری 10 رقمی برای متقاضی پیامک می‌شود که پس از آن باید نسبت به احراز هویت حضوری یا غیرحضوری اقدام شود. گفتنی است در صورت ثبت‌نام متقاضی در سایت کارگزاری فارابی، هر دو مرحله ثبت‌نام سجام و کارگزاری به‌طور هم‌زمان در یک مرحله انجام می‌شود.
 
همان‌طور که اشاره شد تا همین چند وقت پیش متقاضی دریافت کد بورسی باید به دفاتر پیشخوان دولت یا شعب کارگزاری‌های بورس مراجعه می‌کرد؛ فرایندی زمان‌‌بر و نه‌چندان ساده که با شیوع‌ویروس کرونا در کشور، مشکلات زیادی برای متقاضیان به‌وجود می‌آورد؛ اما اخیرا کارگزاری فارابی شرایط احراز هویت غیرحضوری سجام و امضای آنلاین قراردادهای مورد نیاز برای متقاضیان را فراهم کرده است.
براساس برنامه‌‌ریزی انجام شده در این کارگزاری، متقاضیان به‌سادگی می‌توانند از طریق ورود به سایت  و کلیک روی گزینه « ثبت نام در بورس » فرایند احراز هویت غیرحضوری سجام و امضای قراردادهای آنلاین کارگزاری را انجام دهند.
یکی از مزایای این کارگزاری سادگی فرایند ثبت‌نام بورس و سرعت صدور کد بورسی است، به‌طوری‌که اگر تاکنون در سجام ثبت‌نام نکرده باشید، در کمتر از چند دقیقه با ثبت‌نام در کارگزاری فارابی، به‌طور هم‌زمان ثبت‌نام سجام شما هم تکمیل می‌شود.



:: برچسب‌ها: رادیو سرمایه-اموزش بورس -سهام بنیادی - کد بورسی- سیگنال خرید - مبین سرمایه ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

ثبت نام در بورس و گرفتن کد معاملاتی

در این مطلب به دنبال آن هستیم که مراحل ثبت نام در بورس را بطور کامل توضیح دهیم تا شما عزیزان بدون کمترین مشکلی با دریافت کد بورسی خودتان اقدام به انجام معاملات در بازار سرمایه کنید.

برای ثبت نام در بورس و خرید و فروش سهام دیگر نیازی به حضور فیزیکی در تالار بورس نیست و امروزه برای سرمایه گذاری در بورس شما فقط و فقط نیاز به یک لپ تاپ یا گوشی موبایل متصل به اینترنت دارید تا بتوانید به راحتی در خانه یا محل کار، خرید و فروش خود را در کسری از ثانیه انجام دهید. ابتدا شما باید با مفاهیم کد بورسی ، مراحل و شرایط ثبت نام بورس ، ثبت نام کد بورسی ، ثبت نام در کارگزاری و دریافت اطلاعات حساب آشنا شوید و این مراحل رو انجام دهید سپس شروع به معامله گری و یادگیری تحلیل سهام و کسب سود کنید

کد بورسی چیست ؟

در اولین قدم برای خرید و فروش سهام در بازار بورس نیاز به دریافت یک کد بورسی ، نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه های آنلاین معاملاتی دارید؛ کد بورسی یا همان کد سهامداری همانند شماره شناسنامه و کد ملی شماست و برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی انجام معاملامه در بورس هستند صادر می شود و شما بدون آن نمی توانید معامله ای را انجام دهید. این کد را سازمان بورس اوراق بهادار برای شما صادر خواهد کرد و زمانی که شما به کارگزاری ای مراجعه می کنید، کارگزار این کد را از سازمان بورس برای شما دریافت می کند.
نکته: همانطور که گفتیم کد بورسی شما فقط یکبار صادر می شود و اگر شما از چند کارگزاری هم اقدام به در یافت کد کنید ، کد شما یکسان خواهد بود و هیچ مشکلی هم ندارد پس اگر هم به این مسئله بر خوردید یا قصد آن را دارید که در چند کارگزاری حساب آنلاین داشته باشید نگران نباشید؛ این کار مثل این است که شما با کد ملی خودتان در بانک های مختلف حساب باز می کنید.


 

ساختار کد بورسی به چه شکل است؟ فروش سهام عدالت چگونه است ؟ 

کد بورسی شما متشکل است از سه حرف که معمولا ترکیبی از حروف اول نام خانوادگی شماست و یک عدد ۵ رقمی که کاملا تصادفی انتخاب می شود؛ برای مثال کد بورسی شخصی با نام خانوادگی محمدی احتمالا به این صورت خواهد بود:” م ح م ۷۳۹۲۱ ”

روش ثبت نام در بورس

حال که با کد بورسی و ساختار آن آشنا شدیم نوبت آن است که با هم روش ثبت نام در بورس را که برای فعال کردن کد بورسی خودمان است انجام دهیم و ثبت نام کد بورسی را انجام دهیم. ما برای دریافت کد بورسی به دو روش می توانیم اقدام کنیم:
۱.مراجعه ی حضوری به یکی از پیشخوان های خدمات دولتی و یا دفاتر کارگزاری ها و ارائه درخواست دریافت کد بورسی در این مراکز
۲.انجام مراحل ثبت نام به صورت آنلاین در صفحه ی کارگزاری مربوطه

دریافت کد بورسی و کارگزاری

 

در روش اول :شما به همراه مدارک مورد نیاز به پیشخوان های خدمات دولتی مراجعه می کنید و مراحل ثبت نام و احراز هویت خودتان را در آنجا انجام می دهید؛ لازم به ذکر است که این دفاتر هزینه ثبت نام در بورس را از شما دریافت خواهند کرد و همچنین ممکن است وقت شما در صف های انتظار این مراکز تلف شود؛ بنابراین ما روش اول را به شما توصیه نمی کنیم.

اما در روش دوم شما بدون معطل شدن مراحل ثبت نام در بورس را به راحتی در خانه یا پشت میز کارتان انجام خواهید . در ادامه ی مطلب به طور کامل مراحل ثبت نام آنلاین را به شما آموزش خواهیم داد تا هم زمان انتظار شما برای ثبت نام و هم هزینه ثبت نام در بورس شما کاهش یابد.

مدارک لازم جهت ثبت نام در بورس و دریافت کد بورسی

شما هر کدام از روش های بالا را که برای دریافت کد بورسی تان انتخاب کنید به مدارکی جهت ارائه احتیاج دارید، این مدارک عبارت هستند از:
۱.ارائه اصل کارت ملی و همراه داشتن تصویر از پشت و روی آن
۲.ارائه اصل شناسنامه و همراه داشتن تصویر از تمام صفحات آن
۳.ارائه مدرکی که کد پستی محل سکونت شما را مشخص کند؛ مثل قبض برق منزلتان
۴.ارائه شماره حساب و شماره شبای بانکی : دقت داشته باشید که شماره حسابی که ارائه می دهید مهم است و در ادامه اگر قصد برداشت وجه از حساب کارگزاری تان را داشته باشید؛ وجه مورد نظر فقط به شماره حساب ارائه شده واریز خواهد شد.

نکته: اگر شما مراجعه حضوری را برای ثبت نام کد بورسی تان انتخاب کرده اید باید اصل مدارک با فتوکپی آنها را همراه داشته باشید ولی اگر قصد ثبت نام به صورت آنلاین را دارید از مدارک خودتان اسکنی تهیه کنید؛ فایل های اسکن شده باید با فرمت jpg یا png و با حجم حداکثر ۱ کیلوبایت باشند

 

 

شرایط ثبت نام در بورس

برای ثبت نام در بورس از لحاظ قانونی هیچ محدودیت سنی ای وجود ندارد و شما حتی می توانید برای نوزاد خودتان هم کد بورسی دریافت کنید و تنها کاری که برای فعال سازی کد بورسی افراد زیر ۱۸ سال لازم است حضور و رضایت ولی قانونی آنهاست . امروزه حتی این امکان وجود دارد که سامانه آنلاین هم برای این قشر فعال شود .

مراحل ثبت نام در بورس

برای آنکه مراحل ثبت نام در بورس را انجام دهید ابتدا باید کارگزاری که تمایل دارید با آن فعالیت کنید را انتخاب کنید و سپس وارد وبسایت آن شوید مانند وبسایت رفته در قدم اول به قسمت افتتاح حساب وارد شوید؛ در این صفحه شما با وارد کردن کد ملی و شماره همراه تان یک کد تایید را دریافت می کنید؛ با وارد کردن این کد وارد صفحات بعدی خواهید شد که باید اطلاعاتی همشون اطلاعات شناسنامه ای ، اطلاعات ارتباطی مانند آدرس محل سکونت و تلفن تماس و… ، اطلاعات حساب بانکی و اطلاعات شغلی تان را وارد کنید و در انتها مدارک اسکن شده ی خودتان را بارگذاری می کنید.
در فایل زیر مراحل ثبت نام به صورت کامل توضیح داده شده است،

ویدئو آموزش افتتاح حساب کارگزاری

 

 

بعد از انجام مراحل بالا ثبت نام شما در سایت کارگزاری تکمیل شده و فقط کافی است با یک بار مراجعه به مراکز پیشخوان طرف قرارداد با کارگزاری یا شعبه ی خود کارگزاری قرارداد استفاده از سامانه معاملات برخط (online) اوراق بهادار در بورس اوراق بهادار تهران یا فرابورس را امضاء کنید. شما طبق این قرارداد متعهد خواهید شد که کلیه اقداماتتان در چارچوب قوانین و مقررات حاکم بر بازار سرمایه باشد و از هر گونه مشارکت و فعالیت (به ویژه در فضای مجازی) در زمینه هایی که طبق قوانین بازار اوراق بهادار نیازمند اخذ مجوز از سازمان است بدون اخذ مجوزهای لازم خودداری کنید؛ درغیر این صورت سازمان بورس و فرابورس می توانند کد معاملاتی شما را مسدود کنند و علاوه بر آن برخوردهای قانونی را از طریق مراجع ذیصلاح نسبت به شما پیگیری کنند.

 

مقررات ثبت نام در بورس

 

در بند دیگری از این قرارداد شما اعلام خواهید کرد که آگاهی کامل دارید که بازار سرمایه همواره با سود و زیان همراه است و این را می پذیرید که سرمایه گذاری در این بازار مبتنی بر بررسی و تشخیص شماست و سود سرمایه از سوی هیچ شخص حقیقی یا حقوقی مورد تضمین نیست؛ در همین راستا آزمونی توسط کانون کارگزاران یا شرکت‌های کارگزاری و با نظارت و با تایید کانون کارگزاران بورس برگزار می شود که هدف آن افزایش دانش افراد حقیقی است که قصد معامله در بورس را دارند. در صورت قبولی شما در این آزمون مشخصاتان حداکثر ظرف سه روز به سمات (شرکت سپرده گذاری اوراق بهادار و تسویه وجوه) ارسال می‌شود و پس از انجام فرآیندهای مربوطه کدهای معاملاتی و قابلیت معامله شما فعال می گردد.

 

در آخر مرحله هم، اگر که در سامانه سجام (سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان) ثبت نام نکرده باشید باید اطلاعات خود را در آن سامانه هم ثبت کنید . سجام یک سامانه ی زیر ساختی در بازار سرمایه است که برای ارائه بهتر و وسیع تر خدمات توسط شرکت سرمایه گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از سال ۸۳ آغاز به کار کرده که باید برای دریافت کد بورسی در آن ثبت نام کرد. این سامانه به صورت فراگیر برای ثبت نام اولیه ی تمام سرمایه گذاران حقیقی، حقوقی، ایرانی و خارجی در بازار سرمایه استفاده می شود بنابراین می توان آن را یک سامانه ملی هم نامید.



:: برچسب‌ها: رادیو سرمایه-سرمایه گذاری -سهام بنیادی - سرمایه گذاری بورس- سیگنال خرید - مبین سرمایه ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

توجه مهم: اگر قبلا کد بورسی از کارگزاری دیگری دارید، ایرادی پیش نمی‌آید و پس از ثبت نام در این سیستم، شما یک رمز جدید دریافت خواهید کرد و هر ۲ حساب شما فعال و قابل استفاده باقی خواهند ماند.

برای دریافت کد بورسی غیر حضوری کافیست شما یک شماره حساب بانکی داشته باشید. (جهت واریز مبالغ به حساب شما پس از فروش سهام در آینده.)

تذکر: شما در این سامانه هزینه‌ای بابت ثبت‌نام سامانه سجام نباید پرداخت کنید. (این سرویس در این سامانه رایگان است.)

مراحل دریافت کد بورسی غیر حضوری (خرید سهام در بورس)

  1. دکمه ثبت نام در بورس را بزنید. (با موبایل یا با کامپیوتر)
  2. اطلاعات فردی خود را به دقت وارد کنید.
  3. در مرحله آخر شهر محل زندگی خود را انتخاب کنید و نزدیکترین آدرس به خود را انتخاب کنید. شما می‌بایست با کارت شناسایی، چندروز پس از تکمیل فرم به یکی از آدرس‌های گفته شده مراجعه کنید و احراز هویت شوید (باید مراحل ۱ و ۲ حتما آنلاین انجام شده باشد). اگر تهران، تبریز، شیراز و یا اصفهان و برخی شهرهای بزرگ دیگر هستید می‌توانید گزینه پیک را انتخاب کنید تا با شما برای احراز هویت در محل خودتان هماهنگ شود (نیازی به مراجعه حضوری ندارید). اگر شهر سکونت شما در لیست نبود، گزینه سایر(پست) را بزنید و سپس برای تکمیل نهایی مراحل، ایمیل خود را چک کنید.
  4. اگر سوالاتی مربوط به ثبت نام بورس و یا خرید سهام در بورس در انتها از شما پرسیده شد و پاسخش را نمی‌دانستید، تیک‌ها را بزنید و ادامه دهید تا پاسخ‌های صحیح را همان لحظه بیاموزید تا ثبت نام نهایی شود.

دریافت کد بورسی

کد بورسی چیست؟ فروش سهام عدالت چگونه است ؟

کد بورسی شناسه یکتای شما برای معاملات در بورس اوراق بهادار و یا فرابورس است که با داشتن آن می‌توانید برای خود (یا شرکت خود) سهام و یا اخزا و یا عرضه اولیه و یا تسهیلات مسکن خرید و فروش نمایید.

این کد همانند شماره ملی منحصر به فرد است. پس از داشتن کد بورسی می توانید از طریق یک (یا چند کارگزاری) به خرید و فروش سهام بپردازید. حتی اگر از چند کارگزاری خرید و فروش سهام انجام دهید، این کد یکسان خواهد بود. بعد از داشتن کد بورسی لازم است رمز خرید و فروش آنلاین سهام دریافت کنید و معاملات خود را آغاز کنید (خرید سهام در بورس). اکنون در چند دقیقه می‌توانید همزمان برای دریافت این کد و اقدام کنید. با این روش می‌توانید به صورت آنلاین و رایگان کد بورسی دریافت کنید.

رمز خرید و فروش آنلاین سهام چیست؟

بعد از دریافت کد بورسی (تکمیل مراحل ثبت نام بالا) شما نیاز دارید توسط پلتفرم(یا همان سایت و یا موبایل) کارگزاری بورس، خرید و فروش سهام  انجام دهید. برای اینکار لازم است از کارگزاری رمز بگیرید که پس از تکمیل مراحل بالا به صورت کامل رمز خرید و فروش آنلاین سهام برای شما پیامک (SMS) می‌شود و نیازی به انجام کار دیگری نیست. و با آن می‌توانید خرید انلاین سهام  و فروش و یا خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی (اخزا) و یا خرید و فروش تسهیلات مسکن و یا عرضه اولیه را در بازار ایران، در هرجای جهان که اینترنت داشته باشید، انجام دهید.

دریافت کد بورسی غیر حضوری برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی (اخزا ، سخا ، سخاب)

پیمانکاران دولت لازم است برای دریافت مطالبات خود یک مرتبه کد بورسی اخذ نمایند. جهت دریافت کد بورسی غیر حضوری برای خرید و فروش اسناد خزانه اسلامی ( اخزا ، سخا ، سخاب ) اینجا را کلیک کنید و مراحل را دنبال کنید و چند دقیقه بعد ایمیل خود را چک کنید. در صورت داشتن هرگونه سوال، با شماره چهاررقمی ۱۵۶۱ (بدون پیش شماره) و یا ۸۸۰۷۵۹۲۰ و یا ۸۸۰۷۹۵۵۸ و یا ۸۸۰۷۳۶۱۰ (اگر تهران نیستید با پیش شماره ۰۲۱) تماس حاصل بفرمایید.

کارمزد فروش اسناد خزانه اسلامی چقدر است؟

هنگام فروش اسناد خزانه اسلامی، طبق قوانین ، به صورت خودکار مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر می‌شود. این کارمزد دو بخش است شامل ۰٫۰۰۰۶۳ کارمزد کارگزار و ۰٫۰۰۰۱۴۴ کارمزد شرکت فرابورس، که جمعا ۰٫۰۰۰۷۷۴ می‌باشد. (یعنی مثلا بابت فروش ۱۰۰ میلیون تومان اسناد خزانه، ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان کارمزد از شما کسر می‌شود.)

 

فیلم آموزش خرید و فروش آنلاین سهام

بعد از اینکه رمز عبور را دریافت کنید شاید لازم به آموزش مختصری باشد. فیلم آموزشی زیر را ببینید تا بتوانید به راحتی خرید و فروش سهام انجام دهید.

دریافت کد بورسی

آموزش خرید و فروش آنلاین سهام (آغاز خرید سهام در بورس)



:: برچسب‌ها: رادیو سرمایه-اموزش بورس -سهام بنیادی - کد بورسی- سیگنال خرید - مبین سرمایه ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

چگونه در بورس ثبت نام کنیم؟

چگونه در بورس ثبت نام کنیم؟

تا همین چند سال‌ اخیر، اکثر مردم اطلاعی در مورد ثبت نام در بورس نداشتند و تنها راه پس‌انداز یا حتی سرمایه‌ گذاری کردن را نگهداری پول‌های خود در بانک می‌دانستند. دلیلش هم این بود که با سایر روش‌های سرمایه‌ گذاری آشنایی نداشتند. مثلاً آن‌ها نمی‌دانستند که یک فرد عادی می‌تواند با سرمایه‌ گذاری در واحدهای یک شرکت تولیدی، به اندازه دارایی خود در مالکیت آن‌ شرکت مشارکت کند. یا اینکه به اندازه دارایی خود در یک شرکت سرمایه‌گذاری سهیم شود.

 

 

پاسخ این سوال مثبت است. بازار سرمایه و به ویژه بازار بورس اوراق بهادار این امکان را فراهم می‌کند تا هر فرد به میزان دارایی و سرمایه‌ای که دارد در یک یا چند شرکت بزرگ سرمایه‌ گذاری کند، و در سود آن‌ها شریک شود

در مقاله قبلی اطلاعات کلی راجع به ثبت نام در بورس، ارائه شد.  در این مقاله ما قصد داریم تا نحوه ثبت نام بورس اوراق بهادار تهران را به شما آموزش دهیم.

برای انجام معامله در بورس هر شخص حقیقی یا حقوقی نیاز به یک کارگزار رسمی و دریافت کد معاملاتی از آن دارد. همان‌طور که بانک به مشتریان خود شماره حساب می‌دهد و این شماره شناسه مشتری به شمار می‌آید، در بورس هم کد معاملاتی هر فرد شناسه او در بازار است.

چگونه در بورس ثبت نام کنیم؟

مراحل اخذ کد معاملاتی برای فعالیت در بورس:

برای شروع فعالیت در بورس اوراق بهادار، ابتدا باید کد بورسی یا کد معاملاتی داشته باشیم.برای تهیه کد بورسی ابتدا باید به صورت حضوری یا به صورت آنلاین به یکی از کارگزاری ها مراجعه کنید. اطلاعات کلیه کارگزاری ها را می توان از سایت سازمان بورس و اوراق بهادار مشاهده کرد.از معروف ترین کارگزاری ها می توان به :  مبین سرمایه و… اشاره نمود.
شما می توانید از طریق ایترنت در سایت کارگزاری فارابی اقدام به ثبت نام کنید.ابتدا برای ثبت نام را کلیک کنید.سپس  را کلیک نمایید و گزینه افتتاح حساب بورس اوراق بهادار را بزنید. پس از تکمیل کردن فرم مشخصات و اطلاعات بانکی ، شما برای احراز هویت خود نیاز دارید تا تصویر اصل کارت ملی و شناسنامه و… را اسکن و در سایت آپلود نمایید. در انتها شما باید به یک سری سوالات آزمون افتتاح حساب پاسخ دهید.در اینجا من مطالبی را توضیح می دهم که برای این منظور مفید است.

تفاوت قیمت روز سهام و قیمت اسمی چیست؟

قیمت اسمی(ارزش اسمی) سهم مبلغی است که در اساسنامه برای هر سهم معین شده و این مبلغ روی ورقه سهم نیز قید می‌شود. تعیین قیمت اسمی و قید آن روی ورقه سهم هرگز به این معنا نیست که سهم باید به قیمت اسمی به فروش برسد، بلکه با توجه به وضع بازار و شرایط شرکت، ممکن است سهام به قیمت‌هایی بیشتر یا کمتر از ارزش اسمی آن به فروش رود. به طور کلی ارزش اسمی سهم ارتباط مشخصی با قیمت بازار آن ندارد. گفتنی است در بورس ایران، قیمت اسمی تمام سهم‌ها برابر با یک هزار ریال است.

همان‌طور که می‌دانید آنچه قیمت سهم در بورس را تعیین می‌کند، میزان عرضه و تقاضا برای یک سهم است. برای مثال، ممکن است به علت عملکرد خوب یک شرکت، سرمایه‌گذاران زیادی متقاضی خرید سهام آن شرکت در بورس باشند؛ بنابراین، قیمت آن در بورس براساس میزان تقاضا، افزایش خواهد یافت و حتی ممکن است این افزایش تا چندین برابر قیمت اسمی هم باشد. در نقطه مقابل، عملکرد ضعیف یک شرکت ممکن است باعث بی‌رغبتی سرمایه‌گذاران به خرید یا نگهداری سهم مذکور و در نتیجه، افزایش عرضه آن در بورس باشد. طبیعتا با افزایش عرضه، قیمت سهم کاهش‌یافته و اگر این روند ادامه یابد، ممکن است قیمت سهم حتی به زیر قیمت اسمی( ۱۰۰ تومان) برسد.

حاصل‌ضرب ارزش اسمی هر سهم در تعداد سهامی که شرکت منتشر کرده، نشان‌دهنده جمع سرمایه یا سرمایه قانونی شرکت است. همچنین حاصل ضرب قیمت روز سهام در تعداد سهامی که شرکت ثبت کرده است، ارزش بازار سهام شرکت را نشان می‌دهد.

حجم مبنا در بورس چیست؟

حجم مبنـا، حداقل تعداد سهام یک شرکت است که باید در طول روز، معامله شود تا قیمت آن سهم، بتوانـد براساس سقف دامنه نوسان، افزایش یا کاهش یابد.

درصورتی که تعداد سهام معامله شده یک شرکت در طول روز، کمتر از حجم مبنا باشد، به همان نسبت درصد نوسان قیمت آن سهم نیز کاهش خواهد یافت. در حال حاضر، حجم مبنای شرکت های پذیرفته شده در بورس، ۰۰۰۸/۰ «هشت ده هزارم» است «این عدد کنترل شود»، بنابراین، اگر به عنوان مثال تعداد کل سهام یک شرکت پذیرفته شده در بورس ۲۰ میلیون سهم باشد، تنها درصورتی قیمت سهام این شرکت در طول یک روز می تواند ۴ درصد افزایش یا کاهش داشته باشد که حداقل ۱۶ هزار سهم شرکت الف در طول روز، مورد داد و ستد قرار گیرد.

۱۶۰۰۰=۰.۰۰۰۸*۲۰۰۰۰۰۰۰

هدف از تعیین حجم مبنا، این است که سرمایه گذاران اطمینان داشته باشند نوسانات قیمت سهام، در نتیجه خرید و فروش تعداد مشخص و قابل توجهی سهام صورت گرفته است، چرا که در غیر اینصورت، معامله حتـی چند عدد سهم یک شرکت، می تواند قیمت سهام این شرکت در بورس را تحت تأثیر قرار داده و منجر به ایجاد قیمت های غیرواقعی و کاذب در بورس شود.

EPS چیست؟

خود کلمه EPS مخفف عبارت Earning Per Share است که به معنی درآمد هر سهم است.وقتی که شما کل درآمد ( سود پس از کسر مالیات) یک شرکت در پایان سال(سال مالی) را بر تعداد سهام آن شرکت تقسیم بکنید در واقع eps آن شرکت را محاسبه کرده اید.برای مثال فرض کنید شرکتی توانسته است در پایان یک سال ۱۰۰ میلیون ریال سود کسب کند و تعداد سهام آن شرکت نیز ۱ میلیون سهم است.در نتیجه eps آن شرکت برابر است با : ریال۱۰۰ = ۱,۰۰۰,۰۰۰ / ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰

معنی DPS چیست؟

کلمه DPS مخفف عبارت Dividend Per Share است.dps آن قسمتی از eps است که بین سهامداران تقسیم می شود.درصد سود تقسیمی یا dps در بین شرکتها متفاوت است.شرکت‌ها سیاست‌های متفاوتی درخصوص تقسیم سود دارند.برخی ترجیح می‌دهند بیشتر سود سهام را بین سهامداران تقسیم کنند.اما برخی دیگر درصد کمی از سود را تقسیم کرده و بخش عمده آن را به تأمین نقدینگی مورد نیاز برای انجام طرح‌های توسعه‌ای، اختصاص می‌دهند.حال اینکه چه مقدار از eps به عنوان dps بین سهامداران تقسیم شود،در مجمع شرکت تصمیم گیری می شود.

پس از تکمیل مراحل شما باید در سامانه سجام ثبت نام نموده و کد پیگیری دریافت نمایید.

سامانه سجام چیست؟ فروش سهام عدالت چگونه است ؟ 

سجام در دسته سامانه‌های زیرساختی بازار سرمایه است و به هیچ عنوان سامانه‌ای تجاری نیست؛ لذا هدف آن کسب درآمد نیست و به لحاظ گستردگی ارائه خدمات نیز سامانه‌ای ملی محسوب می‌شود. سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان سجام، مسئولیت خودکار فرآیند جمع آوری و مدیریت اطلاعات مشتریان بازار سرمایه را بر عهده دارد. با راه اندازی این سامانه نه تنها شاهد تسهیل در گردآوری اطلاعات سهامداران هستیم، بلکه با تجمیع اطلاعات و سوابق معاملاتی، شفافیت بازار نیز با رشد قابل توجهی همراه شده است.



:: برچسب‌ها: رادیو سرمایه-سرمایه گذاری -سهام بنیادی - سرمایه گذاری بورس- سیگنال خرید ,
:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 اسفند 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

بررسی مزایا و معایب شبکه‌های اجتماعی و تلگرام ضد فیلتر 

76 درصد افراد بزرگسال در آمریکا از شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و غیره استفاده می‌نمایند. از سال 2008 تا ژوئیه سال 2015 این رقم افزایش 26 درصدی داشته است.

در رسانه‌های اجتماعی، کاربران ممکن است زندگی‌نامه‌ای از خود در قالب پروفایل ایجاد کنند، با دوستان و غریبه‌ها ارتباط برقرارکنند، تحقیق کنند و افکار، تصاویر، موسیقی‌ها، لینک‌ها و موارد دیگر را به اشتراک بگذارند.

طرفداران سایت‌های شبکه‌های اجتماعی می‌گویند جوامع آنلاین باعث افزایش تعامل با دوستان و خانواده می‌شوند وبه معلمان، کتاب‌داران و دانشجویان دسترسی ارزشمندی به پشتیبانی و مواد آموزشی داده؛ تغییرات اجتماعی و سیاسی را تسهیل کرده و انتشار اطلاعات مفید را سرعت می‌بخشد.

00_15.jpg

مخالفان شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که سایت‌ها، از ارتباطات چهره به چهره جلوگیری می‌کنند. زمان را در اثر فعالیت‌های بیهوده هدر می‌دهند؛ مغز و رفتار کودکان را تغییرمی‌دهند و آنها را برای بیش فعالی مستعد می‌سازند و نیز کاربران را در معرض  خظر شکارچیانی مانند کودک آزاران و سارقین قرار می‌دهند. بطور کلی اطلاعات نادرست و بالقوه‌‌ی خطرناک، در چنین محیط‌هایی منتشر می‌گردد.

جنبه مثبت: شبکه‌های اجتماعی اطلاعات را سریع‌تر از هر رسانه دیگر پخش می‌کنند.

 78.5 درصد از خبرنگاران رسانه‌های سنتی، برای بررسی اخبار فوری از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند. 59 درصد از کاربران توییتر و 31 درصد از کاربران فیس‌بوک دنبال اخبار جدید در این سایت‌ها بوده اند.شبکه‌های اجتماعی در مقایسه با 66 درصد برای تلویزیون، 26 درصد برای روزنامه‌ها و 23 درصد برای رادیو، یکی از مهم‌ترین منابع خبری برای 46 درصد آمریکایی‌ها هستند.

000_5.jpg

کاربران شبکه‌های اجتماعی، مسئول گزارش وقایع قبل از رسانه‌های سنتی هستند، از جمله به حملات پاریس در فرانسه در 13 نوامبر 2015، شیوع ابولا در نیجریه و سیرالئون در ماه جولای 2014، بمب گذاری در ماراتن بوستون در 15 آوریل 2013 و تیراندازی سالن تئاتر در 20 ژوئیه 2012 در Aurora  آمریکا اشاره نمود.

مقامات بلند پایه آمریکایی بیان کرده‌اند که به سبب گردش سریع اطلاعات در شبکه‌های اجتماعی، مشتاق استفاده از امکانات آنها بوده و بیان کرده‌اند کنفرانس‌های خبری با تاخیر زیادی اطلاعات را به اطلاع عموم می‌رسانند.

جنبه منفی: شبکه‌های اجتماعی گسترش اطلاعات غیر قابل اعتماد و غلط را ممکن می‌سازند.

64٪ از افرادی که از توییتر برای پیگیری اخبار استفاده می‌کنند می‌گویند که با چیزی که بعدها پی بردند "درست نیست" مواجه شده اند. 16٪ از کاربران توییتر بیان داشته‌اند که " آنها خبری را بازتوییت یا توییت کرده و بعدا پی‌برده‌اند که دروغ بوده است"

0000_2.jpg

در سه ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا خبرهای دروغین درباره دو نامزد درمجموع 37.6 میلیون بار در فیس‌بوک به اشتراک گذاشته شد. اطلاعات نادرست از طریق رسانه‌های اجتماعی می‌تواند به خشونت یا تهدیدات خشونت منجر شود.

در دسامبر 2016 یک مرد 28 ساله پس از تیراندازی در رستورانی در واشنگتن دستگیر شد. وی اطلاعاتی نادرست در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر فعالیت گروهکی کودک آزار به رهبری هیلاری کلینتون در زیرزمین آشپزخانه رستوران خوانده بود

تحقیقات در دانشگاه میشیگان حاکی از این است که حتی وقتی اطلاعات نادرست اصلاح می‌شوند، تعداد افرادی که اصلاح را از طریق رسانه‌های اجتماعی مشاهده می‌کنند و یا آن را به اشتراک می‌گذارند، کمتر از تعداد افرادی است که اطلاعات غلط را می‌بینند یا به اشتراک می‌گذارند.

00000.jpg
 
جنبه‌ی مثبت: سایت‌ها وشبکه‌های اجتماعی به دانشجویان کمک می‌کنند تا در مدرسه بهتر عمل کنند: دانلود تلگرام ضد فیلتر

59٪ از دانش‌آموزان با دسترسی به اینترنت گزارش می‌دهند که ازشبکه‌های اجتماعی برای بحث در مورد موضوعات آموزشی استفاده می‌کنند و 50٪ از سایت‌ها برای صحبت در مورد تکالیف مدرسه استفاده می‌کنند. پس از آنکه دبیرستان جورج در پورتلند در اورگان، برنامه رسانه‌های اجتماعی را برای مشارکت دانشجویان معرفی کرد، نمرات 50 درصد افزایش یافت، غیبت مزمن به میزان 33 درصد کاهش یافت و 20 درصد از دانش‌آموزان مدارس به طور داوطلبانه تکالیف اضافی را انجام دادند.

برابر مطالعه‌ی انجام شده در ژانویه 2015 که درمجله روانشناسی توسعه کاربردی منتشر شده است " دانشجویان سال اول کالج باید از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی برای ایجاد شبکه‌های دوستان جدید, اشتراک احساسات اجتماعی در مدارس جدید و کاهش خطر اخراج شدن استفاده نمایند.

000000.jpg

جنبه‌ی منفی: دانش‌آموزانی که از شبکه‌های اجتماعی زیاد استفاده می‌کنند، نمرات کمتری اخذ می‌کنند:

31 درصد از نوجوانان می‌گویند که استفاده از رسانه‌های اجتماعی در هنگام انجام تکالیف، کیفیت کار آنها را کاهش می دهد. دانش‌آموزانی که از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌نمودند، معدل 3.06 را داشتند، در حالی که معدل کاربران غیرمجاز 3/82 بود. دانش‌آموزانی که درهنگام مطالعه از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌نمودند، در آزمون‌ها 20 درصد افت داشتند.

نمرات دانشجویان برای هر 93 دقیقه بیشتر از متوسط 106 دقیقه در روز ، به میزان 0.12 امتیاز کاهش یافته است، یک مطالعه نشان داد مدارسی که ممنوعیت تلفن همراه اعمال کرده بودند، با بهبود عملکرد 6.41 درصد از دانش‌آموزان روبرو شدند.

0000000.jpg

اجرای قانون از شبکه‌های اجتماعی برای بدست آوردن و پیگیری مجرمان استفاده می‌کند:

3 درصد از متخصصان فدرال، ایالتی و محلی در همه‌پرسی "اظهار می‌کنند" رسانه‌های اجتماعی به حل جرائم ارتکاب شده کمک می‌کنند. یک نظرسنجی توسط انجمن بین الملل فرماندهان پلیس نشان داد که 85 درصد از دفاتر پلیس از رسانه‌های اجتماعی برای حل جنایات استفاده می‌کنند. اداره پلیس شهر نیویورک نیز از واحدی بنام "ردیاب توییتر" برای دستگیری مجرمانی که در شبکه‌های اجتماعی فعالیت و خودستایی می‌کنند! استفاده می‌کند.

00000000.jpg

سایت‌ها وشبکه‌های‌ اجتماعی به پیگرد قانونی و محکومیت تعدادی از جرایم کمک نموده‌اند، از جمله، به متهم نمودن یک فوتبالیست حرفه‌ای در مورد ارتباط نامشروع با فردی زیر سن قانونی در انگلیس در سال 2016 و دستگیری شورشیان مسابقات هاکی در ونکوور در کانادا در سال 2011 می‌توان اشاره نمود.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

مزایای پیام‌رسان‌ تلگرام ضد فیلتر

 

عدم همکاری مدیران تلگرام با ایران، سواستفاده کشورهای بیگانه از این پیام‌رسان برای پیش‌برد اهداف خود، عدم دسترسی حاکمیت به سرورهای این پیام‌رسان، انتقال کلان داده‌های ایران به خارج از کشور، راه اندازی بلاک‌چین و در نهایت طراحی ارز دیجیتال گرام از عمده‌ترین مشکلاتی بود که شورای عالی فضای مجازی را مجاب کرد حکم به فیلترینگ این پیام‌رسان_رسانه بدهد. 
پس از محدودیت برای تلگرام موضوع پیام‌رسان‌های داخلی بسیار داغ شد و این پیام‌رسان‌ها توانستند در مدت کوتاه سه هفته‌ای بالغ بر 15 میلیون کاربر جذب کنند. 

بررسی‌های «بصیرت» نشان می‌دهد نه تنها پیام‌رسان‌های داخلی کم‌تر از تلگرام نیستند بلکه مزایای بیشتری نسبت به آن دارند. بهترین تلگرام ضد فیلتر :

 دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا !!!

1) اینترنت رایگان پیام رسان‌های داخلی: سروش به کلی برای کاربران خود رایگان است و پیام‌رسان‌های ایتا، بله، بیسفون و گپ با هزینه‌ای معادل یک سوم قیمت اینترنت مورد نیاز تلگرام محاسبه می‌شوند. 

2) افزایش امنیت و عدم انتقال اطلاعات به خارج کشور: تلگرام به دلیل اینکه تابع قوانین هیچ حکومتی نبوده و به کلی قاعده‌ خاصی بر روی پروتکل‌های این پیام‌‎رسان وجود ندارد، هیچ الزامی برای حفظ اطلاعات کاربران خود ندارد اما پیام‌رسان‌های داخلی طبق قانون حفظ حریم شخصی در فضای مجازی مصوبه هیات دولت و دستور مقام معظم مبنی بر صیانت از اطلاعات شخصی، موظف به حفظ اطلاعات کاربران خود هستند.

3) قابلیت پسندیدن: یکی از نواقصی که تلگرام داشت رابطه یک طرفه در کانال‌ها بود که این موضوع در پیام‌رسان‌های داخلی اصلاح شده است،در حال حاضر پیام‌رسان‌های بله، سروش و گپ از این موضوع بهره می‌برند.

4) انجام عملیات‌های بانکی: یکی از مزایای ویژه‌ای که در پیام‌رسان‌های داخلی وجود دارد انتقال وجه، استعلام موجودی، خرید شارژ و صورت حساب‌گیری در فضایی امن است. این مزیت در بله و گپ وجود دارد و در آینده‌ای نزدیک این قابلیت در دیگر پیام‌رسان‌ها نهادینه می‌شود.

5) فروشگاه‌های آنلاین: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های حاضرین در بخش اقتصادی فضای مجازی قابلیت فروش کالا است؛ پیام‌رسان‌های داخلی با شناسایی این موضوع شرایطی را ایجاد کرده‌اند که کسب و کارهای نوپا و یا قدیمی می‌توانند محصولات خود را بدون هزینه تبلیغ کنند و حتی خریداران به صورت آنلاین آنها را خریداری کنند. گپ و بله پیشگام این خدمت در بین پیام‌رسان‌های داخلی بودند.

6) تماس صوتی و تصویری: تلگرام هیچگاه قابلیت تماس تصویری را برای کاربران خود راه اندازی نکرد، تماس صوتی این پیام‌رسان هم در اکثر کشورها مانند انگلیس و امارات و حتی ایران مسدود است اما اکثر پیام‌رسان‌های داخلی هم از مزیت تماس صوتی و هم از مزیت تماس تصویری بهره می‌برند.

منافع ملی در استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی

فارغ از مزایای فنی بهره‌گیری از پیام‌رسان‌های داخلی برای کاربران این پیام‌رسان‌ها حافظ منافع ملی در بلند مدت هم خواهند بود. 
بر این اساس اکثر کشورهای جهان اعم از چین، کره جنوبی، انگلستان و روسیه به دلیل حمایت از اقتصاد برآمده از فضای مجازی و موضوعات فرهنگی «پروژه اینترنت ملی» خود را شروع کرده‌اند که این موضوع شامل مرورگر ملی، پیام‌رسان ملی و شبکه اجتماعی ملی می‌شود.  

با توجه به رشد روز افزون اقتصاد ایجاد شده در فضای مجازی نیاز به پلتفرم‌هایی بومی که سرمایه گذاران و مدیران اقتصادی ایرانی بتوانند با اعتماد کامل به سمت آنها حرکت کنند بسیار احساس می‌شود. 

پلتفرم‌هایی مانند تلگرام و یا مانند آن که از بیرون ایران مدیریت می‌شوند و مدیران آن هیچ تعهدی به کاربر ایرانی ندارندنمی‎توانند بستر مناسبی برای اقتصاد فضای مجازی ایران باشند زیرا بسیار تحریک‌پذیر و غیر قابل اعتماد هستند.

حفظ کلان ‌داده‌ها

یکی از اساسی‌ترین مزایای بهره گیری از پیام‌رسان‌های داخلی حفظ کلان داده‌ها در داخل کشور است. در عصر انقلاب چهارم صنعتی داده به عنوان نفت در هر کشور است.

کلان‌ داده‌ها مجموعه کنش‌های اکثریت شهروندان در فضای مجازی است که نشان دهنده ذائقه و تمایل فکری آنها است و بر اساس آن می‌توان برای یک کشور تصمیم گرفت.

این کلان‌ داده‌ها تقریبا در سراسر دنیا به عنوان اسرار ملی شناخته می‌شوند و از آنها به عنوان ثروت ملی نام برده می‌شود.
تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و اینترنت، کار نظارت و ارزیابی پیشرفت یک کشور را نسبت به گذشته بسیار ساده‌تر کرده که این امر به‌واسطه دسترسی به حجم انبوهی از اطلاعات شخصی کاربران امکان‌پذیر است؛ اما هم‌اکنون با فناوری داده‌های بزرگ قدرت‌ها قادر خواهند بود از این اطلاعات به‌طور مداوم برای نظارت رفتارهای کاربران خود، در زمان وقوع (و تقریبا به‌ صورت بلادرنگ) استفاده کنند و این به آنها در ارائه خدمات، منابع و سیاست‌گذاری مناسب‌تر کمک می‌کند.

اهمیت امنیت در پیام‌رسان‌های داخلی

امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت مردم در پیام‌رسان‌ها فرموده‌اند: «مسئولان باید امنیت و حریم داخلی مردم و کشور را حفظ کنند. تعرض به امنیت و حریم داخلی مردم «حرام شرعی» است و نباید انجام شود.»

محرمانگی داده‌ها، جامعیت داده‌ها و قابلیت دسترسی داده‌ها سه اصل در ارتباطات شبکه‌ای است؛ به عبارتی، در بحث پیام‌رسان‌ها، ما هنگامی می‌توانیم به یک پیام‌رسان لقب ایمن بدهیم و آن را پیام‌رسان مطمئن بدانیم که این پیام‌رسان، اول؛ محرمانگی و خصوصی بودن پیام‌های ما را حفظ کند. دوم؛ پیام‌های ارسالی ما را گیرنده به همان صورتی که فرستنده ارسال می‌کند، دریافت کند. به عبارت دیگر پیام در حین انتقال دچار تغییر یا خرابی نشود. سوم؛ این اطمینان وجود داشته باشد که کاربران پیام‌رسان، به درستی به تمامی سرویس‌هایی که برای آنها فراهم شده است دسترسی داشته باشند.

 

 



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

محبوب ترین پیام رسان

محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی در جهان از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ (گجت تی وی)

 ارسال شده توسط: مصطفی معصوم‌پور ۰۱ آبان ۹۸ ساعت ۲۰:۴۰

محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی در جهان کدامند؟ در این مطلب می‌توانید با پرطرفدارترین پیام رسان‌ها از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ آشنا شوید.

در دنیای امروز کمتر کسی را می‌توان یافت که در فضای مجازی فعال نباشد و از  تلگرام ضد فیلتر و شبکه های اجتماعی استفاده نکند. به خصوص پیام رسان‌ها که سریع‌ترین، راحت‌ترین و ارزان‌ترین راه ارتباطی میان کاربران هستند و به همین دلیل محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. در این میان، برخی پیام رسان‌ها در بعضی کشورها طرفداران بیشتری دارند؛ مثلا در کشور ما پیام رسان واتس اپ محبوبیت زیادی دارد و تلگرام نیز با وجود فیلتر شدن، هنوز جزو محبوب‌ترین شبکه های اجتماعی در ایران است. هر یک از پیام رسان‌ها هم با ویژگی‌های خاص خود، کاربران را به سوی خود جذب می‌کنند و کاربران با توجه به نوع نیاز خود، یکی از این مسنجرها را انتخاب می‌کنند.

اکنون قصد داریم محبوب ترین پیام رسان های اندرویدی جهان را در طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ بررسی کنیم و ببینیم در هر یک از این سال‌ها چه پیام رسانی بین کاربران پرطرفدارتر بوده است. همانطور که در این ویدیو مشاهده می‌کنید، زمانی اسکایپ محبوبیت بیشتری نسبت به رقبا داشت، اما اکنون واتس اپ با اختلاف کم در صدر محبوب‌ترین‌ها قرار دارند.  دانلود تلگرام ضد فیلتر  هم که در ایران خیلی محبوب است، در جهان در رتبه‌های پایین‌تری دیده می‌شود.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

مهاجرت ایرانی‌ها از فیس بوک

فیس بوک یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران و سراسر جهان بود و در واقع نخستین شبکه‌ای بود که استقبال گسترده‌ای از آن شد و البته خیلی زود هم طرفداران خود را از دست داد. اوج فراگیری فیس بوک در ایران، سال 1390 بود که تعداد 17 میلیون کاربر ایرانی در آن عضو بودند. با ورود تلگرام و اینستاگرام، بیشتر کاربران Facebook به این اپلیکیشن‌ها نقل مکان کردند. البته این روند تنها در ایران اتفاق نیفتاد و به نظر می‌رسید که این شبکه اجتماعی به مرز اشباع رسیده است.

در حال حاضر، برخی از کاربران ایرانی برای دیدن عکس‌های بستگان و دوستانشان، هر از چند گاهی به فیس بوک سر می‌زنند و صفحات ایرانیان خارج از کشور را چک می‌کنند. همچنین بسیاری از افراد از فیس بوک به عنوان یک محل ذخیره اطلاعات استفاده کرده و عکس‌ها و آلبوم‌های خانوادگی را در این فضا نگهداری می‌کنند که البته تصمیم درستی نیست.

پاتوق خبرنگاران و سیاست‌مداران ایرانی

اگرچه توییتر (Twitter) طرفداران زیادی در میان مردم عادی ندارد اما سیاست‌مداران، خبرنگاران و دنبال‌کنندگان اخبار از اصلی‌ترین طرفداران این شبکه اجتماعی هستند. توییتر در سال‌های گذشته محدودیت 140 کاراکتری برای ارسال پیام مستقیم داشت اما کاربرانی که می‌خواستند در هر لحظه در جریان اخبار قرار بگیرند، از آن استقبال کردند. حضور سیاست‌مداران و خبرنگاران رسانه‌ها در توییتر و توییت کردن اخبار در لحظه، موجب شد تا سرعت انتقال اخبار در این شبکه حتی از خبرگزاری‌ها نیز پیشی بگیرد و آن را تبدیل به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در سراسر جهان تبدیل کند.

با توجه به خبرمحوری و کم‌رنگ بودن جنبه سرگرمی و انتشار عکس و فیلم در توییتر، این شبکه خیلی مورد توجه کاربران معمولی ایرانی قرار نگرفت و فیلتر شدن آن نیز باعث شد تا به سرعت تعداد مخاطبان و طرفداران توییتر در ایران کاهش پیدا کند. توییتر از دو سال پیش، امکان ارسال پیام مستقیم را از 140 حرف به هزار و 100 افزایش داد اما این امر نیز خیلی بر روی مخاطبان ایرانی تاثیر نگذاشت و همچنان استفاده از توییتر در ایران، بیشتر مختص به افراد سیاسی و خبرنگاران است.

لاین؛ ارسال پیام و قابلیت تماس صوتی

لاین (Line) اپلیکیشنی است که علاوه بر ارسال و دریافت پیام، امکان تماس تلفنی را نیز در اختیار کاربران خود قرار داد. این ویژگی باعث شد تا در دوره‌ای که تماس صوتی وایبر در ایران با محدودیت مواجه شده بود، لاین به پیام رسانی محبوب تبدیل شود. البته تماس صوتی لاین با تاخیر یکی دو ثانیه‌ای تاخیر همراه بود و امکان تماس تصویری نیز وجود نداشت و این محدودیت‌ها باعث شد تا به تدریج، اپلیکیشن‌هایی مانند تانگو، در بخش تماس‌های آنلاین، جای لاین را بگیرند؛ اما لاین با کارکرد چندگانه خود همچنان یک شبکه اجتماعی محبوب مشابه فیس بوک بود.

نوشتن مطالب و انتشار پست و عکس مانند فیس بوک موجب شد تا این اپ مورد توجه بسیاری از کاربران ایرانی قرار بگیرد. پشتیبانی از زبان فارسی و ارائه صفحات آموزشی زبان انگلیسی، سرگرمی و مسابقه به زبان فارسی هم بیان‌گر آن بود که سازندگان ژاپنی این شبکه، حساب ویژه‌ای بر روی مخاطبان ایرانی خود باز کرده‌اند. لاین هنوز هم برای حضور در بازار شلوغ کشورمان، برنامه‌هایی در سر دارد اما بعید است که حالا بتواند به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران تبدیل شود.

واتس اپ؛ انتقال فایل‌های مختلف بدون پایین آمدن کیفیت

واتس اپ (WhatsApp) در ابتدای شروع فعالیت خود اعلام کرده بود که تنها برای یک سال، خدمات خود را به صورت رایگان به کاربران ارائه خواهد داد اما سازندگان آن پس از مدتی متوجه شدند که در بازار به شدت رقابتی پیام رسان های موبایلی، جایی برای اپلیکیشن‌های پولی وجود ندارد و به همین دلیل، واتس اپ برای همیشه رایگان باقی ماند.

تلگرام ضد فیلتر


در این اپلیکیشن می‌توان علاوه بر فرستادن متن، فایل‌های مختلف مانند پی دی اف و اسناد حجیم را بدون پایین آمدن کیفیت ارسال کرد و همین موضوع باعث شد تا به سرعت مورد توجه کاربران قرار بگیرد. رمزگذاری پیام‌ها پیش از ارسال و جلوگیری از سرقت اطلاعات افراد، از دیگر قابلیت‌های مورد توجه واتس اپ است. حضور فعال 430 میلیون کاربر و ارسال متوسط 54 میلیارد پیام کوتاه به صورت روزانه باعث شد تا مارک زاکربرگ (مالک فیس بوک) در سال 2014 این اپلیکیشن نوپا و پردرآمد را خریداری کند.

ورود واتس اپ به ایران با سر و صداهای زیادی همراه بود و مسئولان قضایی کشورمان خواستار فیلتر شدن آن شدند اما مسئولان وزارت ارتباطات در مقابل فشارها مقاومت کردند. پس از مدتی، سازندگان این پیام رسان، زبان فارسی را نیز به واتس اپ اضافه کردند و از سال 1394، نسخه فارسی این اپلیکیشن موبایلی در حال فعالیت است.

سایر شبکه ها و پیام رسان های پرطرفدار ایرانی و دانلود تلگرام ضد فیلتر

ایمو (imo)، تانگو (Tango) و اسکایپ (Skype) سایر گزینه‌های حاضر در لیست محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران هستند. ایمو و تانگو بیشتر محبوبیت خود را مدیون تماس تصویری هستند اما اکنون تانگو به خاطر قطعی‌های مکرر و کیفیت پایین تصویر، بسیاری از طرفداران خود را از دست داده است و اسکایپ و ایمو جای آن را پر کردند. قابلیت تماس تلفنی تصویری و ارائه ویدیو کنفرانس از راه دور با کیفیت مناسب باعث شد تا ایمو و اسکایپ مورد استقبال کاربران قرار بگیرد.

در میان هجوم اپلیکیشن‌های خارجی، چند شبکه اجتماعی ایرانی مانند فیس نما و کلوب هم در حال فعالیت هستند و سروش و بیسفون هم مهم‌ترین پیام رسان های ایرانی محسوب می‌شوند. این شبکه ها و پیام رسان های داخلی مرتبا توسط رسانه‌های رسمی تبلیغ می‌شوند اما هنوز نتوانسته‌اند در میان کاربران به محبوبیتی دست پیدا کنند. شاید بتوان عدم اعتماد کاربران ایرانی به سازندگان برای حفظ اطلاعاتشان را از اصلی‌ترین دلایل محبوب نشدن این اپلیکیشن‌ها دانست.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سعید باطنی

گجت نیوز نوشت: در سال‌های اخیر شبکه‌ های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی رشد چشمگیری در سراسر جهان و به خصوص ایران داشته‌اند. در این مطلب، محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران را معرفی خواهیم کرد.

ورود کاربران ایرانی به شبکه های اجتماعی با فیس بوک آغاز شد اما در این چند سال خیر، انواع شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها راه خودشان را به کشورمان باز کرده‌اند. وایبر، لاین، اینستاگرام، واتس اپ، ایمو، توییتر و اسکایپ تنها بخشی از این شبکه‌ها بودند که به طور گسترده توسط کاربران ایرانی مورد استفاده قرار گرفت اما برخی از آن‌ها به دلایل مختلف، بیشتر از بقیه به محبوبیت رسیدند. در این مطلب قصد داریم به معرفی محبوب ترین شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها در ایران و دلایل و چگونگی پرطرفدار شدن آن‌ها بپردازیم.

پرطرفدارترین تلگرام ضد فیلتر ایران

فیلتر شدن فیس بوک و ویژگی‌های ویژه تلگرام همچون ایجاد کانال، گروه‌های کاری، خانوادگی و آسان بودن دسترسی به آن از جهت موبایل‌محور بودن و فیلتر نبودن آن، این اپلیکیشن را به سرعت به پرطرفدارترین پیام رسان ایران تبدیل کرد. اکنون حتی فیس بوک که زمانی بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی کاربران ایرانی محسوب می‌شد در برابر تلگرام حرفی برای گفتن ندارد و این پیام رسان ساده به عنوان بزرگ‌ترین پاتوق مجازی ایرانیان شناخته می‌شود.

طبق آخرین آمارهای منتشر شده، هم‌اکنون بیش از 45 میلیون و 800 هزار نفر کاربر ایرانی در تلگرام عضو هستند و در واقع حدود نیمی از جمعیت کشور در Telegram فعالیت می‌‌کنند که در نوع خود آمار بی‌نظیری است و درآمد بسیاری را نصیب صاحبان این اپ روسی می‌کند. این پیام رسان محبوب در تمامی سیستم‌عامل‌های روز شامل اندروید، آی او اس، ویندوز فون، لینوکس و ویندوز اجرا می‌شود. کاربران می‌توانند به راحتی پیام‌ها، تصاویر، ویدیوها و انواع اسناد را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

جالب اینجاست که ایرانی‌ها بیشترین کاربران حاضر در تلگرام را تشکیل می‌دهند. برخی از کارشناسان و صاحب‌نظران معتقدند که فیلتر شدن و محدودیت دسترسی به شبکه‌های دیگر مانند فیس بوک، وایبر و لاین باعث هدایت مردم به تلگرام شده است.

پرطرفدارترین اپلیکیشن اشتراک تصویر و دانلود تلگرام ضد فیلتر در اینجا :

در حال حاضر اینستاگرام پس از تلگرام، دومین شبکه اجتماعی محبوب در ایران است. این اپ پرطرفدار آمریکایی در ابتدا تنها یک ابزار ساده برای اشتراک‌گذاری تصاویر بود اما در سال 2012 فیس بوک این اپلیکیشن را خرید و این موضوع باعث شد رشد چشم‌گیر 23 درصدی که 20 برابر بیشتر از میزان رشد خود فیس بوک است را تجربه کند. حالا دیگر بسیاری از فروشگاه‌ها و شرکت‌های مختلف هم صفحه اینستاگرام ساخته‌اند و اجناس و خدمات خود را معرفی کرده و حتی به فروش آنلاین پرداخته‌اند. از سوی دیگر کاربران معمولی هم برای به اشتراک‌گذاری و جمع‌آوری لایک به رقابت می‌پردازند و بازار مکاره خرید و فروش لایک‌های بیهوده نیز در این فضا ایجاد شده است.

چهره‌های معروف مانند بازیگران و خواننده‌ها نیز در میان طرفداران اینستاگرام دیده می‌شوند. بهنوش بختیاری با 5.5 میلیون فالوور، بیشترین دنبال‌کننده را در میان کاربران ایرانی اینستاگرام دارد و هر پستش به طور متوسط، 100 هزار لایک می‌خورد. یک خواننده زیرزمینی به نام امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو با 4 میلیون فالوور در رتبه بعدی قرار دارد.
عکاسان از دیگر گروه‌های طرفدار Instagram هستند که از این فضا برای انتشار عکس‌های خود استفاده می‌کنند. البته حضور اینستاگرام در ایران با حاشیه‌هایی هم همراه بوده و این موضوع که امکان فیلتر شدن صفحات غیر اخلاقی وجود ندارد، بارها خبرساز شده بود اما در هر حال، اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان است.

مهاجرت ایرانی‌ها از فیس بوک

فیس بوک یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران و سراسر جهان بود و در واقع نخستین شبکه‌ای بود که استقبال گسترده‌ای از آن شد و البته خیلی زود هم طرفداران خود را از دست داد. اوج فراگیری فیس بوک در ایران، سال 1390 بود که تعداد 17 میلیون کاربر ایرانی در آن عضو بودند. با ورود تلگرام و اینستاگرام، بیشتر کاربران Facebook به این اپلیکیشن‌ها نقل مکان کردند. البته این روند تنها در ایران اتفاق نیفتاد و به نظر می‌رسید که این شبکه اجتماعی به مرز اشباع رسیده است.

در حال حاضر، برخی از کاربران ایرانی برای دیدن عکس‌های بستگان و دوستانشان، هر از چند گاهی به فیس بوک سر می‌زنند و صفحات ایرانیان خارج از کشور را چک می‌کنند. همچنین بسیاری از افراد از فیس بوک به عنوان یک محل ذخیره اطلاعات استفاده کرده و عکس‌ها و آلبوم‌های خانوادگی را در این فضا نگهداری می‌کنند که البته تصمیم درستی نیست.



:: برچسب‌ها: تلگرام ضد فیلتر ، دانلود تلگرام ضد فیلتر ، تلگرام بدون فیلتر ,
:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 بهمن 1399 | نظرات ()